Workshops

IMG_6356 copymed Thomas Hansen

Jeg har altid haft et drive, for at bruge mit talent. Det har jeg bl.a. brugt til at undervise på ungdomsskole, arbejde inden for socialforsorgen med kriminalitetstruede unge, ungdomsskole underviser og personlig coaching. Klik øverst på kontakt, og kontakt mig for yderligere oplysninger vedr. muligheder for specialtilpasset coaching.

Baggrund

Jeg har kørt BMX siden 1984, professionelt siden 90érne. Jeg har kørt konkurrencer i ind og udland med rigtig mange gode placeringer, bl.a. verdens mester i 1991.Ligeledes har jeg kørt professionel downhill mountainbike i udlandet. Inden for ekstrem sport, på mountain¬bike, har jeg også været den førende her hjemme i dualslalom og 4cross.

De sidste 7 år har mit fokus været som team leder og performer med GX International, som er et verdensomspændende team af BMX, skatere, DJ, hip hop dance og break dance. Her har jeg rejst rundt omkring i verden og lavet store prof shows og events for mange tusinde af tilskuer. Herunder har jeg deltaget i skoleforedrag, og skole shows med et opbyggende positivt Life message.

I Danmark og rundt om i verden har jeg designet og bygget rampe sæt til brug i shows, skateparks og skoler. Der ud over speciale opgaver inden for BMX, mountainbike og udendørs baner til ekstrem sport.

Skriv et svar